2017. március 31., péntek

Ismered a kockás tulipánt?

Kép forrása: Pinterest
Ez a különleges mintázatú virág nyerte tavaly az év vadvirága címet. Ő a mocsári kockás liliom. Ritka, és veszélyeztetett növény, szórványosan nálunk is előfordul. Én nagyon szeretem a szirmok jellegzetes, erős színét és izgalmas mintáját.

Ez a virág jutott eszembe először, amikor megláttam a kivágott sárgabarackfánkból készült falemezek sötét-világos foltjait. A természet ismétli önmagát ezzel a jellegzetes szabályos-szabálytalan motívummal...

Sok szép kulcstartó, ékszer készült a faanyagból, többek között egy régebbi mintánk, a tulipános-gyöngyös fülbevaló, annak közepéből esett ki ez az egy cm nagyságú tulipán-páros. Ismertek minket: nálunk nem szoktak kárba veszni az ilyen apró maradékok... 


Ez a pár, picurka, bedugós fülbevaló orvosi fém ékszeralappal készült, így akkor is bátran viselheted, ha a bizsuékszerek allergiás reakciót váltanak ki nálad. Tudnod kell, hogy családi műhelyünkben minden egyes fa termék kézzel készül, válogatott faanyagból, különös odafigyeléssel. Ezzel biztosítjuk számodra termékeink egyediségét és kézműves minőségét. A faanyagot paraffinolajjal kezeljük, ez tartósabbá teszi a fát, valamint kiemeli természetes színét és mintáját.


Ha tehát mindig is vágytál egy szál szép kockás tulipánra, most úgy lehet a tiéd, hogy nem kell aggódnod a védett növényért! Az ékszert megtalálod Meska boltunkban, ahol ráadásul március 31-április 17. között, a tavaszi áresés keretében 12% kedvezménnyel lehet a tiéd!

Ez az egy pár készült belőle, ha tetszik, ne habozz, csapj le rá most!

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése